Snídaně bufetové 7:30-9:30, obědy menu 11:00-13:30, večeře formou menu nebo bufetové 17:30-19:30.
informace pro zákazníky o epidemiologických opatření při návštěvě hotelu a restaurace:
- v případě, že host hotelu nebo restaurace má tělesnou teplotu 37 °C a vyšší nebo jiné příznaky onemocnění COVID-19, je mu zakázán přístup do provozovny
Hotel:
- dezinfekční přípravky jsou k dispozici v prostoru příchodu hostů do ubytovacího zařízení a na recepci.
- z důsledků hygienických opatření - COVID 19 se během pobytu provádí na pokojích pouze běžný úklid /vysypávání odpadkových košů a doplnění toaletního papíru/
Restaurace:
- při vstupu do restaurace a na venkovní zahrádku používejte dezinfekci na ruce
- u bufetové formě snídaně a večeře vstupujte k nabídce jednotlivě a dodržujte 2 m vzdálenosti.